Glas plaatsen in Groningen

Laat u een nieuwe woning bouwen, en zoekt u nog een vakman voor de montage van de beglazing? Wilt u uw voordeur van figuurglas laten voorzien? Of wilt u op de bovenverdieping dubbel glas plaatsen? Bij al deze werkzaamheden kunt u bij de vakmannen van Van Reenen Glas aankloppen. Al sinds 1965 staan wij voor onze klanten klaar met onze diensten in glas zetten. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in!

Raam plaatsen?

Op het gebied van ramen is er vandaag de dag bijzonder veel mogelijk. Veel mensen zullen in eerste instantie alleen aan enkel of dubbel glas plaatsen denken, maar er zijn nog veel meer opties. Van veiligheidsglas tot isolatieglas, en van figuurglas tot monumentenglas: als glasspecialist kunnen we het allemaal voor u verzorgen.

Wilt u meer lezen over de vele mogelijkheden wat glassoorten betreft? Dan vindt u op deze pagina aanvullende informatie.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de opties van glas plaatsen in uw persoonlijke woonsituatie? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem gerust contact met ons op. Vul het online formulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 085 - 106 13 79. In Groningen en omstreken zijn onze ervaren professionals u met plezier van dienst!