Snel glasherstel in Groningen

Heeft u te maken met glasschade? Dan moet dit snel worden gerepareerd. U wilt immers in de winter niet in de kou zitten, of ongewenste gasten in uw woning krijgen. Daarom is glasherstel erg belangrijk. Hiervoor kunt u in de regio Groningen terecht bij de experts van Van Reenen Glas. Wij zetten onze meer dan vijftig jaar ervaring graag voor u in!

Vakkundige ruitreparatie

Zit er een breukje in uw raam, en heeft uw glas reparatie nodig? Dan zorgen onze medewerkers voor glasherstel. We zijn voor spoedgevallen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. We komen na uw telefoontje zo spoedig mogelijk bij u langs. We bekijken de situatie en kunnen de problemen in de meeste gevallen meteen repareren. Uw ruit ziet er dan weer uit als nieuw!

Geen glasherstel mogelijk?

Soms blijkt beglazing te erg beschadigd om nog voor ruitreparatie te kunnen zorgen. Ook in zo’n geval kunnen we u van dienst zijn. We kunnen dan het desbetreffende glas vervangen. Bij ons bent u altijd verzekerd van een passende oplossing.

Wilt u meer weten over onze service? Of wilt u ons meteen inschakelen? Vul dan het online formulier in, of bel ons op 085 - 106 13 79. We zijn u in Groningen en omstreken met plezier van dienst!