Glasschade in Groningen

Glasschade kan op veel verschillende manieren ontstaan, zowel per ongeluk als met voorbedachten rade: een inbreker die het glas van uw voordeur intikt, een voetbal die door de ruit vliegt en het raam kapot maakt, of een deur die heel hard dicht waait. Heeft u glasschade aan uw pand in Groningen of omgeving? Ga hier dan niet zelf mee aan de slag. Glasschade moet op vakkundige wijze gedemonteerd worden, anders heeft u veel kans op letsel. Bovendien wilt u zeker weten dat uw huis na glasherstel weer veilig is, zodat u weer met een gerust hart de deur achter u dicht trekt.

Bij glasschade kunt u de hulp inroepen van uw glaszetter in de regio Groningen: Van Reenen Glas. Wij voeren snel en vakkundig herstelwerkzaamheden voor u uit. Glasschade levert immers veel overlast op: uw huis wordt koud en is onbeschermd tegen ongenode gasten. Heeft u ruitschade, bijvoorbeeld een thermische breuk? Wij repareren deze vlug en vakkundig voor u!

24/7 hulp bij glasschade

Heeft u glasschade? Aarzel dan niet en bel direct ons glasbedrijf, ook ’s avonds of op zon- en feestdagen schieten wij u graag te hulp. Als u contact met ons opneemt, zorgen onze specialisten ervoor dat we binnen een uur bij u in de regio Groningen op de stoep staan. We zorgen voor een vakkundige reparatie van het glas en eventueel de kozijnen en het hang- en sluitwerk. Glas kapot? Wij zorgen voor een totaaloplossing!