Isolatieglas plaatsen in Groningen

Heeft u nog geen isolatieglas in uw woning of bedrijfspand in de regio Groningen? Laat het dan nu plaatsen door Van Reenen Glas, want u bespaart met isolatieglas flink op uw energierekening. Er zijn verschillende typen isolatieglas. Het glas met de beste isolatiewaarde is HR ++ beglazing. Dit type heeft een isolatiewaarde die beter is dan een geïsoleerde spouwmuur en wordt momenteel in nieuwbouw standaard voorgeschreven.

Isolerende beglazing wordt gemaakt van twee glasbladen die met een kokerprofiel aan elkaar worden gelijmd. Op deze manier ontstaat er tussen de bladen van glas een hermetisch afgesloten ruimte met droge lucht. Deze ruimte zorgt voor een goede isolatie. Bij sommige soorten isolerend dubbelglas zit er geen lucht tussen de glasbladen, maar edelgas. Dit zorgt voor een nog betere isolatie. Wilt u ook isolatieglas laten plaatsen in Groningen of omgeving? Bel direct voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden met isolatieglas

Er hoeft niet per se lucht tussen de twee lagen glas van isolatieglas. Er bestaat namelijk ook dubbele beglazing waarbij er luxaflex is ingebouwd tussen de glasbladen. Op deze manier kunt u heel goed bepalen hoeveel zonlicht u de woonkamer in wilt laten schijnen én uw jaloezieën blijven stofvrij! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onhygiënische luxaflex. Het heeft een luxe uitstraling en is heel geschikt voor bedrijven, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Vraag bij onze specialisten gerust om meer informatie over dit type dubbele beglazing.