Over Van Reenen Glas

Van Reenen Glas staat in Groningen en omgeving al sinds 1965 voor iedereen klaar. Van particulieren tot bedrijven en van woningcorporaties tot overheidsinstanties; bij ons bent u voor alle werkzaamheden op het gebied van beglazing aan het juiste adres!

Plaatsing en levering

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe beglazing geplaatst dient te worden. Van brandvertragende en inbraakvertragende beglazing tot isolatieglas, wij plaatsen het allemaal. Maar niet alleen voor de plaatsing zit u bij ons goed. Ook voor de levering van glas schakelt u ons in. Dankzij onze ruime voorraad is het klaar terwijl u wacht.

24-uurs service

Stormschade? Of een kapotte ruit na een inbraak? Geen paniek! Onze glaszetters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Met onze breed uitgeruste servicewagens staan wij altijd vlot bij de klant op de stoep en bieden wij een passende oplossing.

Totaal concept

Voor ons is het van groot belang dat de klant goed geholpen wordt en na afloop tevreden is. Daarom heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor de afwikkeling van bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden of vernieuwingen van uw pand. Uw aanspreekpunt zorgt ervoor dat alles veilig en volgens de richtlijnen verloopt, maar kan u ook meer vertellen over de rekening en de daarbij horende garanties.

Meer weten over ons uitgebreide diensten pakket? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.